top of page
Fästpunkt 1

Gruppträning

På Hitness är vi stolta över att erbjuda en varierad träningsupplevelse, anpassad för alla från nybörjare till erfarna atleter. Vårt utbud av gruppträning i Danderyd är designat för att möta alla träningsbehov och mål.

Upptäck våra populära klasser i HIIT-träning, perfekt för dig som söker intensiv och effektiv träning, eller varför inte prova vår mamma träning, skräddarsydd för nya mammor. Oavsett ditt mål, hjälper våra klasser dig att träna mer och nå dina mål på ditt eget sätt.

⏱️ HIIT: Vår HIIT-klass är intensiv, rolig och utmanande! Med högintensiva intervaller i kombination av cirkelträning får du en pulshöjande träningsupplevelse som passar både nybörjare och erfarna atleter. Tänk mindre, svettas mer!

 


 

 

  🔥 HITENSITY: Upptäck spänningen med HITENSITY, en träningsupplevelse där vi ständigt varierar träningsupplägget för att hålla det roligt, inspirerande och utmanande för att du ska vilja ge ditt bästa varje gång oavsett nivå!

 


 

💪 STYRKA: För dig som älskar att lyfta och bygga muskler erbjuder vår "STYRKA"-klass en dedikerad styrketräning, där fokus ligger helt på att forma och stärka kroppens muskler. Inga konditionsmoment, bara ren styrka!

 


 

🏋️ WOD (Workout of the Day): Ta på dig utmaningen med vårt WOD-pass, där varje dag är en ny möjlighet att överraska dig själv. Varje pass innefattar spännande teknikträning med olikafunktionella och olympiska lyft som alltid avslutas med en energifylld WOD för att ge dig den ultimata all-round-träningen!


 

🎉 DISCO: Avsluta veckan med stil genom att delta i vårt unika "DISCO"-pass på fredagar. Följ med på en träningsfest där vi spelar den mest peppande musiken, skapar en festlig stämning och sätter igång helgen på bästa sätt!
🤸‍♀️ JUNIOR: I vår barnträning fokuserar vi på att göra träningen rolig och motiverande, anpassad för yngre medlemmar. Målet är att uppmuntra barn till rörelseglädje, styrka, och koordination på ett sätt som är kul och engagerande för dem.

 
🤰 MAMA: Träna med bebis på gym. Vårt Mamma träning-pass är designat för både blivande och nyblivna mammor, fokuserat på att återstärka kroppen post-graviditet. Passen anpassas efter nivå, inkluderar mamma mage träning och möjliggör träning med din bebis.

Fästpunkt 2

Här kan du enkelt boka ett kostnadsfritt prova-på-pass hos Hitness Danderyd. Klicka bara på "Prova"-knappen bredvid det pass du är intresserad av.

Gruppträning Stockholm

Kontakta oss

Address

Vendevägen 90

182 32 Danderyd

Kontakt

  • HITNESS| Facebook | Danderyd
  • HITNESS| Instagram | Danderyd

ÖPPETTIDER

Mån - Sön

För egen träning:

05.00 - 22.00 

Mån-Tors

Coach på plats:

18.00 - 20.00

bottom of page