top of page

Lediga instruktörsjobb på Hitness

• Du har tidigare erfarenhet av att coacha träning i grupp eller är passionerad och vill utvecklas inom området.

• Du har förmågan att skapa varierade, inspirerande och energifyllda träningspass, ackompanjerade av rätt musikval.

• Du är utåtriktad och har förmågan att organisera både små och stora grupper på ett professionellt sätt.

• Eventuell utbildning inom träning och hälsa är meriterande.

Viktigast av allt - Du har en brinnande passion för träning, en önskan att utveckla dina coachande färdigheter och vill vara en del av ett fantastiskt team.

Spännande möjligheter: Instruktörsjobb tillgängliga nu!  Börja jobba på gym.

Vi söker passionerade och engagerade individer som är redo att leda våra kvällsklasser och inspirera våra medlemmar till att uppnå sina träningsmål. Just nu har vi lediga instruktörspositioner för flera av våra populära pass.

1. HIIT cirkelträning: Om du brinner för intensiv träning och har erfarenhet av att leda grupper, är våra HIIT cirkelträningpass perfekta för dig. Här får du möjlighet att guida våra medlemmar genom högintensiva träningspass som utmanar både kondition och styrka.

2. Hitensity: För de som föredrar enklare crossfit-pass med fokus på funktionell träning och variation, erbjuder våra Hitensity-pass en perfekt plattform. Som instruktör för Hitensity kommer du att leda medlemmar genom varierade övningar med enklare redskap, allt för att maximera träningsresultaten.

3. Styrka: Våra styrkepass är utformade för att bygga upp styrka och muskelmassa hos våra medlemmar. Som instruktör för styrkepassen ansvarar du för att guida deltagarna genom basövningar och kompletterande övningar för att maximera deras träningsutveckling.

CrossFit Instruktörer Behövs på Hitness – Ansök Nu!

Är du passionerad för CrossFit och brinner för att dela med dig av din kunskap? Då är du precis den vi letar efter! På Hitness söker vi nu efter engagerade och motiverade CrossFit-instruktörer för våra vardagskvällsklasser.

Det här är den optimala möjligheten för dig som älskar CrossFit och vill inspirera och guida våra medlemmar genom energifyllda och effektiva träningspass. Om du vill vara en del av ett dynamiskt team och göra verklig skillnad i människors hälsa och välbefinnande, tveka inte att ansöka nu!

Bli Träningsinstruktör och Förändra Liv genom Träning!

Att bli träningsinstruktör är ett spännande steg mot en aktiv och givande karriär inom fitnessbranschen.

Om du ännu inte har en utbildning rekommenderar vi starkt att du överväger att gå en tränarutbildning för att skaffa dig de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna. En utmärkt resurs för detta är Safe Education, en pålitlig leverantör av tränarutbildningar och certifieringar.

Genom att investera i din utbildning ökar du inte bara dina chanser att bli anställd som träningsinstruktör på Hitness, utan du förbereder dig också för en framgångsrik och givande karriär inom fitnessindustrin.

För mer information och för att utforska deras utbildningsalternativ, besök deras hemsida på: https://safe-education.se/utbildningar-lista/

Bli en del av vårt team som personlig tränare

Lediga jobb som personlig tränare i Stockholm! På Hitness erbjuder vi spännande möjligheter för personliga tränare att bli en del av vårt team.

Om du är en certifierad PT och letar efter nya utmaningar, är detta din chans att ansöka om en position hos oss. Många av våra medlemmar i Stockholm vill ha individuell träning för att uppnå sina träningssmål, och vi behöver engagerade och passionerade PTs för att guida dem genom sin träningsresa.

Oavsett om du redan är en erfaren PT eller nybörjare inom branschen, är du välkommen att ansöka. Vi erbjuder också möjligheter för PTs att hyra in sig och träna sina klienter på vår anläggning. Ta steget mot en givande karriär som personlig tränare i Stockholm genom att ansöka idag!

ANSÖK NU!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss

Adress

Vendevägen 90

182 32 Danderyd

Kontakt

  • HITNESS| Facebook | Danderyd
  • HITNESS| Instagram | Danderyd

ÖPPETTIDER

Mån - Sön

För egen träning:

05.00 - 22.00 

Mån-Tors

Coach på plats:

18.00 - 20.00

bottom of page