BOKA PASS

HIIT  

Komplett och effektiv högintensiv träning för ökad muskeltillväxt och maximal förbränning.
Upplägget på HIIT-klassen är olika varje gång för att erbjuda unika pass.
Utöver detta tillkommer alltid övningar där du kan ösa på med inte alltför krävande teknik. Du kan anpassa intensiteten och variation på träningen så att den passar just dig, oavsett om du är i början av din träning eller vältränad atlet. Tänk mindre, svettas mer

STYRKA 
Är ett rent styrkepass för dig som vill förbättra din teknik och utmana dig styrkemässigt. Här använder vi oss av skivstänger, kettlebells, hantlar och hänger mycket i buren. Lite flås, men mycket styrka!


 

CIRKEL
  CIRKEL är uppbyggt med stationer.

20 - 45 sekunder på varje station innan du byter till nästa.

Dessa pass är perfekt för dig som vill komma igång med din träning. Men passar även den mer vana motionären. CIRKEL passet är det pass som du kan variera mest i nivå och utmaning. Som i alla pass försöker vi utmana dig så att du utvecklar din fysiska förmåga.

WOD  
(Workout of The day) Konstant varierade funktionell träning under hög intensitet. Pass sammansatta så att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt och innehåller ofta en styrke/teknikdel följt av en workout. Passen är utformade med skalbara övningar.


 

DISCO
är ett pass där vi varierar olika roliga träningsupplägg för att maximera pumpet inför helgen. Vi tränar till blinkande discoljus & pumpar dom skönaste hitsen i högtalarna.


 

HITNESS DANDERYD - STOCKHOLM

KONTAKT

ADRESS

Vendevägen 90

182 32 Danderyd

SOCIALA MEDIER

  • Facebook
  • Instagram
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

ÖPPETTIDER
med självinpasseringsnyckel

Mån-Fre
05.00-22:00

Lör 05:00-17:00
sön 05:00-22:00

 

Tack för ditt meddelande!

Hitness AB

Org.nr: 556824-6168