top of page

Egen träning

Gym

Gymmet på källarplan hittar du maskiner att träna hela kroppen med. De är lätta att ställa in och du får hjälp att utföra övningen på ett säkert och korrekt sätt. Löpband, crosstrainers, cykel, många fasta maskiner plus två kabelstationer som du kan göra olika övningar i.

Egen avdelning med hantlar och podium för marklyft. Du hittar även smithmaskin, bänkpress. Ytterligare ställning och stänger finns för exempelvis bicepscurl och andra övningar.

Det finns även en stor avdelning för att träna själv med hjälp av t.ex. bollar, steppbrädor, kettelbells, mattor för att stretcha eller göra övningar på golvet.

20220613_151356.jpg

STYRKETRÄNING

Styrketräning passar de flesta, stora som små, män som kvinnor. Genom att styrketräna stärker du din kropp och minskar risken för skador i det vardagliga livet.

​Styrketräning kan göras på flera olika sätt; med den egna kroppsvikten som motstånd, vikter, gummiband, maskiner mm. Styrketräning handlar om att öka belastningen på muskeln med mer än vad den är van vid.

FRIA VIKTER

​​Vi har en hel avdelning med stänger, hantlar och redskap för friviktsträning.

20220613_153046.jpg
20220613_163141.jpg

OMKLÄDNINGSRUM

Relax

På  källarplan finns en liten pool.

I anslutning finns omklädningsrum med duschar samt dam- och herrbastu. 

20220613_163233.jpg

Gymvisning

Är du ännu inte medlem hos oss men är intresserad och vill veta mer om vårt gym & medlemskap kan du boka in en gymvisning för att träffa en av våra tränare som introducerar dig till gymmet och som svarar på dina frågor.

I samband med ditt visning är du välkommen att provträna i gymmet.

bottom of page