top of page

Egen träning

Gym

Välkommen till vår fantastiska gymavdelning på källarplanet!

 

Här har vi allt du behöver för att träna hela kroppen på ett effektivt och säkert sätt. Hos oss slipper du trängsel och köer till maskinerna, så du kan träna i lugn och ro.

Vi har ett brett utbud av maskiner, inklusive löpband, crosstrainers, cyklar och många fasta maskiner, samt två kabelstationer som ger dig möjlighet att utföra olika övningar. Våra maskiner är lätta att ställa in.

Särskilt för vår källarplanavdelning har vi en egen avdelning med hantlar och podium för marklyft. Här kan du träna styrka och bygga muskler med hjälp av smithmaskin, bänkpress och ytterligare ställningar och stänger för övningar som bicepscurl och andra muskelgrupper.

Vi erbjuder även en avdelning med olika träningsredskap som bollar, steppbrädor, kettelbells och mattor för stretching och övningar på golvet. Här kan du träna i din egen takt och fokusera på de muskelgrupper du vill utveckla.

Kom och upplev vår källarplanavdelning på Hitness och upptäck möjligheterna för din träning! Vi erbjuder en bekväm och säker träningsmiljö med allt du behöver för att nå dina träningsmål.

20220613_151356.jpg

STYRKETRÄNING

Styrketräning passar de flesta, stora som små, män som kvinnor. Genom att styrketräna stärker du din kropp och minskar risken för skador i det vardagliga livet.

​Styrketräning kan göras på flera olika sätt; med den egna kroppsvikten som motstånd, vikter, gummiband, maskiner mm. Styrketräning handlar om att öka belastningen på muskeln med mer än vad den är van vid.

FRIA VIKTER

​​Vi har en hel avdelning med stänger, hantlar och redskap för friviktsträning.

20220613_153046.jpg
20220613_163141.jpg

OMKLÄDNINGSRUM

Relax

På  källarplan finns en liten pool.

I anslutning finns omklädningsrum med duschar samt dam- och herrbastu. 

20220613_163233.jpg

Gymvisning

Är du ännu inte medlem hos oss men är intresserad och vill veta mer om vårt gym & medlemskap kan du boka in en gymvisning för att träffa en av våra tränare som introducerar dig till gymmet och som svarar på dina frågor.

I samband med ditt visning är du välkommen att provträna i gymmet.

bottom of page